Універсальний ігровий майданчик Відхилений

Доданий
23.07.2017
Номер
8
Комунальне господарство

Облаштування багатофункціонального ігрового майданчика, який матиме розмітку та обладнання для таких ігор як: міні футбол; волейбол; баскетбол; великий теніс; квадрат.

Автор проєкту
Бюджет
102 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Адреса, назва установи/закладу, будинку (там де запропоновано проект)

м. Хмільник, вул. Котовського, 7 , територія колишнього дитячого садоча №6, на даний час управління державної ветеринарної медицини

Категорія проекту

Комунальне господарство

Короткий опис проекту

Облаштування універсального спортивного майданчика на території управління державної ветеринарної медицини за адресою вул. Котовського, 7, на якому можна грати у міні-футбол, баскетбол, волейбол, великий теніс, бадмінтон.

Проблема

У мікрорайоні вулиць 276 Стрілецької дивізії, Котовського, Гарнізонна, Ватутіна та 4 багатоповехових будинків по вул. 1-го Травня є велика кількість підлітків та молоді, які не мають зайнятості у вільний від навчання час. Для цього є багато причин і умов. Улюбленим проведенням часу більшості підлітків є безцільні прогулянки, години в соціальних мережах, або "чарівний ящик" - телевізор. Тому сьогодні як ніколи актуальна організація дозвілля підлітків та молоді в якій велика роль відводиться "клубам" за місцем проживання як центрам виховання.

Мета проекту

Створення умов для активізації і згуртування, до спортивних ігор, підлітків та молоді мікрорайону вулиць 276 Стрілецької дивізії, Котовського, Гарнізонна, Ватутіна, 1-го Травня будинки 56, 57, 58.

Пропоноване рішення, щодо розв'язання проблеми і його обгрунтування.

Облаштувати універсальний ігровий майданчик для підлітків та молоді, який сприятиме формуванню взаємодії, фізичному розвитку, активізації та дозволить насолоджуватися правом грати у безпечному та здоровому середовищі, а також сприятиме створенню дружньої атмосфери у суспільстві.

Для кого цей проект

Підлітки та молодь мікрорайону

План заходів з реалізації проекту

1. Підготовка території
2. Доставка та встановлення обладнання

Ключові показники оцінки результату проекту: економічні, соціальні, екологічні, інші

Соціальний - формування взаємодії, фізичний розвиток, активізація, безпечне та здорове середовище, створення дружньої атмосфери у суспільстві. А також можливість, у майбутньому, організовувати вуличні турніри із різних видів спорту.

Орієнтовна загальна вартість проекту

102 000.00 грн.

Очікуваний термін реалізації проекту

лютий - червень 2018 року

Фотографії