Облаштування футбольного поля на прибудинковій території житлового будинку по вул. Монастирська, 1 На реалізації

Доданий
23.07.2017
Номер
6
Комунальне господарство

Протягом останніх років прогресує негативна тенденція, яка характеризує погіршення фізичного розвитку та здоров'я дітей і молоді. Тому стає актуальним питання облаштування сучасного футбольного поля з твердим покриттям та високим парканом, який відповідатиме усім вимогам безпеки та пропагуватиме здоровий спосіб життя для усіх мешканців мікрорайону.

Автор проєкту
Надія
Надія Городівська
Бюджет
200 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Адреса, назва установи/закладу, будинку (там де запропоновано проект)

м. Хмільник, вул. Монастирська, б. 1

Категорія проекту

Комунальне господарство

Короткий опис проекту

Облаштування сучасного футбольного майданчика, який відповідатиме вимогам безпеки та створить умови для належного фізичного розвитку для усіх верств населення мікрорайону та пропагуватиме здоровий спосіб життя.

Проблема

Рівень фізичної підготовки дітей та підлітків останнім часом залишає бажати кращого, ось чому виникає нагальна потреба в облаштуванні футбольного майданчика, який відповідатиме усім вимогам безпеки. Також варто відміти, що відвідування спортивних закладів зазвичай платне і доступне не всім, тому хочеться створити умови для належного фізичного розвитку для верств населення з різним матеріальним забезпеченням.

Мета проекту

Створення оптимальних умов для фізичного розвитку та спортивної підготовки дітей та підлітків мікрорайону, популяризація здорового способу життя, привернення уваги громадськості до проблем з негативних явищ серед підлітків та вирішення проблеми незайнятості дітей, зробити спорт доступним кожному.

Пропоноване рішення, щодо розв'язання проблеми і його обгрунтування.

Для розв'язання вищевказаної проблеми можна розпочати з облаштування футбольного майданчика, який буде безпечним та доступним кожному.

Для кого цей проект

Основною цільовою групою проекту є мешканці мікрорайону, а особливо її діти, підлітки та молодь, якій проект допоможе змінити пасивність та дасть можливість вести здоровий спосіб життя, запобігатиме виникненню та поширенню шкідливих звичок, тим самим принесе позитивні зміни для майбутнього молодих людей.

План заходів з реалізації проекту

Для облаштування футбольного майданчика, розміром 40мх20м на прибудинковій території житлового будинку по вул. Монастирська, 1 потрібно здійснити такі заходи:
розчистити земельну ділянку від чагарників та дерев,
насипати у потрібних місцях, ущільнити та вирівняти земельний покрив,
здійснити посів трави,
виконати роботи зі встановлення огорожі, висотою 4 м

Ключові показники оцінки результату проекту: економічні, соціальні, екологічні, інші

Соціальний. Даний проект направлено на формування вміння і навичок здорового способу життя, підвищення рівня фізичної підготовки, проведення корисного дозвілля та активного відпочинку, а також, що особливо стосується дітей - виховання відповідальності за себе, усвідомлений підхід до життя і свого вибору місця в ньому.

Орієнтовна загальна вартість проекту

200000

Очікуваний термін реалізації проекту

січень-травень 2018 р.

Фотографії