Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» проект «ЗапретнаЯ ZонA» Відхилений

Доданий
24.07.2017
Номер
10
Освіта

Даний проект створений для того, щоб практично вплинути на молодь міста, а також допомогти їм зробити свідомий вибір на користь здорового способу життя та обрати ціностні орієнтири молодого покоління міста Хмільника.

Автор проєкту
Денис
Денис Зволінський
Бюджет
176 000 грн
Розрахунок бюджету

Опис

Адреса, назва установи/закладу, будинку (там де запропоновано проект)

м. Хмільник вул. Пушкіна буд. 16

Категорія проекту

Соціальний захист

Короткий опис проекту

Даний проект створений для того, щоб практично вплинути на молодь міста, а також допомогти їм зробити свідомий вибір на користь здорового способу життя, та обрати ціностні орієнтири молодого покоління міста Хмільника.

Проблема

Актуальність проекту полягає в тому, що існуюча в Україні економічна і політична нестабільність, недостатній рівень соціальної захищеності молоді та їх обізнаності - все це формує у молоді невпевненість у майбутньому і призводить до таких негативних явищ як алкоголізм, наркоманія, поширення венеричних захворювань, ВІЛ-інфекції , насильства в молодіжному середовищі та ін. Особливу увагу слід приділити тому, що молодь приїжджає з села, на навчання у великі міста, а також актуальною проблемою становлять молодь, вимушено переміщена із зони конфлікту на сході. Відсутність належного морального, духовного виховання формує у молоді безвідповідальне ставлення до свого особистого здоров'я, власного майбутнього і майбутнього України в цілому.

Мета проекту

Мета клубу – сприяти поширенню здорового способу життя, знизити ймовірність залучення підлітків в експериментування з наркотиками, тютюном і алкоголем. Допомогти налагодити дружні відносини, і знайти шляхи самореалізації, щоб будувати щасливе майбутнє м. Хмільник з свідомої громадянської позицією.

Пропоноване рішення, щодо розв'язання проблеми і його обгрунтування.

Створити сприятливі умови для духовного, морального розвитку молоді м. Хмільник, які допоможуть уникнути негативних поведінкових практик (алкоголізм, наркоманія, насильство (сексуальне, емоційне і фізичне), спроби суїциду, незапланована вагітність), формування у молоді почуття патріотизму та власної відповідальності за своє майбутнє та майбутнє країни, формування цінностей здорової сім'ї через спільні зустрічі, формування свідомої волонтерської команди і організації суспільно-значущих заходів.

Для кого цей проект

- молодь міста Хмільника від 14 до 18 років. - учні 9-11 класів міста Хмільника. - учні вищих професійних училищ.

План заходів з реалізації проекту

Всеукраїнська благодійна організація «АСЕТ» у рамках проекту «ЗапретнаЯ ZонA» буде проводити просвітницькі заходи, семінари.
Проект потребує фінансової підтримки, щоб разом вплинути на місто. Необхідно закупити побутову техніку та канцелярське приладдя, орендувати приміщення. Подальша діяльність організації здійснюватиметься за рахунок інших джерел фінансування. Планується провести 25 зустрічей клубу, 1 раз/2 тижні.
У рамках зустрічей обговорюватимуться: бачення та цілі проекту, список команди, проектна заявка на клуб, сценарій зустрічей, проблеми молоді та шляхи їх вирішення.



Ключові показники оцінки результату проекту: економічні, соціальні, екологічні, інші

• у молоді підвищено рівень знань з питань ВІЛ / Сніду, насильства, залежностей та інших негативних поведінкових практик сьогодення;
• студентів сформоване відповідальне ставлення до власного здоров'я;
• волонтерська команда продовжує громадську діяльність;
• кожна молода людина усвідомлює своє місце в соціумі і свою особистість.

Орієнтовна загальна вартість проекту

176000

Очікуваний термін реалізації проекту

січень-грудень 2018 р

Фотографії