Нове будівництво ігрового майданчика по вул. 1 Травня, 32 в м.Хмільнику Вінницької області. Брав участь

Доданий
01.06.2018
Номер
15
Комунальне господарство

На прибудинковій території багатоквартирного житлового будинку по вул. 1 Травня, 32 , що знаходиться в центральному районі нашого міста відсутній ігровий майданчик для розвитку та розваг дітей із будинку. Також відсутні альтанки для відпочинку літніх людей, які проживають у будинку. Реалізація саме цього проекту освіжить територію двору та створить умови для відпочинку як дорослих, так і дітей.

Автор проєкту
Бюджет
165 000 грн
Розрахунок бюджету
Район
м. Хмільник
Адреса
вулиця 1-го Травня, 1а, Хмільник

Опис

Проблема

Прибудинкова територія будинку по вул. 1 Травня, 32 має достатнє місце для відпочинку жителів будинку. Та у дворі будинку відсутні зручні лавочки та дитячий майданчик.. Виходячи з цього діти шукають собі забавку самі і не завжди вона безпечна. Реалізація цього проекту надасть змогу дітям на якісний відпочинок, допоможе дітям рости фізично розвиненими та здоровими. Для жителів будинку буде змога відпочивати та спілкувати у дворі, збиратися на вечірні посиденьки. Також значно поліпшить вигляд прибудинкової території.

Мета проекту

Покращити прибудинкову територію, а саме двір у будинку за допомогою альтанки, зручних лавочок для сидіння, також ігровий майдачик для діток.

Пропоноване рішення, щодо розв'язування проблеми і його обгрунтування

Облаштування прибудинкової території та встановлення сучасного дитячого майданчика покращить умови для дітей. Мешканці будинку, похилого віку, зможуть відпочивати у дворі, спілкуватися із сусідами.

Для кого цей проект

Для жителів будинку вул. 1 Травня 32, для дітей та дорослих жителів, для пенсіонерів будинку.

План заходів з реалізації проекту

1. Виготовлення ПКД
2. Демонтаж старих елементів майданчика
3. Підготовка території до установки комплекса, альтанки та лавочок.
4. Закупівля обладнання
5. Доставка і установка

Ключові показники оцінки результату проекту

Забезпечити комфортні та безпечні умови для проведення дозвілля та фізичного розвитку дітей та дорослих мешканців будинку.

Фотографії

Відповідальні підрозділи

Управління житлово-комунального господарства та комунальної власності